3 tips til pleje af dit jagtudstyr

Elsker du også at gå på jagt? Og har du brugt mange penge på et smart og effektivt jagtvåben? Så bør du også behandle det med stor kærlighed. Dit jagtvåben skal passes og plejes før, det kan yde, og det er meget vigtigt, at det er noget, du holder ved lige. Det giver også en meget bedre følelse, når du er på jagt, at dit våben er rengjort og klar til jagtturen. Her får du 3 tips til, hvilke produkter du bør benytte, når du skal pleje dit jagtvåben.

#1 Værkstedsbænk

Et jagtvåben kan være forholdsvis tungt og svært at reparere, justere eller polere, mens du står med det. Derfor kan det være en god idé at anskaffe en værkstedsbænk, som kan holde dit jagtvåben fast og i en position, så du rigtigt kan kæle om det. Her er der flere forskellige varianter på markedet, som kan erhverves i forskellige størrelser. De større modeller har typisk også mulighed for at opbevare dit værktøj. Hos xtragrej.dk kan du læse mere omkring de forskellige modeller

#2 Våbenolie

Det er meget vigtigt, at du altid sørger for, at dit jagtvåben er velsmurt, inden du skal på jagt, men også efter du har været på jagt. Her kan du med fordel lede efter en våbenolie, som både rengør, smører, og desinficerer dit jagtvåben på samme tid. Du vil dermed sikre, at dit jagtvåben har den ultimative ydeevne, når det skal i brug.  

#3 Våbenfedt

Har du først anskaffet dig våbenolie, bør du også investere i våbenfedt. Med både våbenolie og våbenfedt kan du holde dit jagtvåben i flot stand i lang tid. Våbenfedt er i særdeleshed vigtigt i den længerevarende proces om at beskytte dit jagtvåben mod rust. Du kan vælge mellem mange forskellige typer på markedet, og de bedste våbenolier kan både håndtere gummi, plastik, træ og lignende.