Byens bedste brunch

Jeg synes, jeg har set mange steder, hvor cafeer og restauranter reklamerer med, at de har byens bedste brunch, og de lover alle en oplevelse, som er noget helt særligt, men det er det sjældent, og byens bedste brunch er det heller ikke, for den fik jeg forleden, da vi var til brunch for vores ældste søn, som blev 25. Han havde inviteret venner og familie på brunch i vores have, og maden fik han leveret udefra. Jeg måtte ikke lave den selv, jeg skulle bare nyde dagen.

Han valgte helt rigtigt

Jeg må sige, at han havde valgt rigtigt, for der blev serveret brunch i en kaliber, som jeg aldrig har smagt før. Det var virkelig en brunch, hvor der var gjort noget ud af maden. Brødet var lunt og med en sprød skorpe og en dejlig fast krumme uden at blive for meget, og det gjaldt både det hvide og grovbrødet. Desuden så var rugbrødet hjemmebagt og med surdej, virkelig skønt.

Frugten var frisk, og der var gjort meget ud af de forskellige småretter, som alle var lavet af friske råvarer. Specielt de små miniquiche var noget, som jeg vendte tilbage til igen og igen.

Alle kunne lide det

De andre, som jeg snakkede med, var lige så begejstrede for maden. Der var flere, som var oppe og tage visitkort fra http://ebuffet.dk/, for de skulle i fremtiden bruge mad ud af huset til et arrangement. Det kan jo kun glæde mig, at de vil bruge det samme firma som min søn, for de leverede virkelig god mad til tiden, de var bestemt rimelige med prisen, og i forhold til kvaliteten, så var de meget billige.

Så hvis jeg skal til de forskellige arrangementer, så ved jeg godt, hvad jeg glæder mig til ud over at se gode venner og familie, for det er ikke kun deres brunch, som er så god, men alt det de leverer, siger dem, som har prøvet andre dele af deres catering.