De kendte og de ukendte

Der er så mange gode grunde til at være med til at redde regnskovene, og der er ingen dårlige. Det er områder, vi risikerer at miste til al tid og evighed grundet skovning, opdyrkning og krybskytteri. Det er områder, der ikke bare kommer igen af sig selv. Er de først væk, så rammer tørken, og det ender som golde ørkener, hvor der ikke er et dyre- og planteliv tilbage. Steder, som selv de indfødte flygter fra. De lokale skal leve, og det er vigtigt at sikre dem et alternativ, der ikke ødelægger deres levebrød.

Du kan gøre forskellen hjemmefra

Regnskove ligger langt væk, og det er desuden de færreste af os, der ved, hvad vi skulle øre, hvis vi stod dernede. Det er ikke sådan, du hjælper bedst. Det er ved at købe en bid af den regnskov, der findes, så den bliver sikret. Det lyder slet ikke svært, og det er det heller ikke. For på denne hjemmeside køber du lidt, og jo flere, der gør dette, desto mere regnskov bliver reddet. Ved en fælles indsats kan der flyttes bjerge.

For det er ikke kun de store og kendte dyr, du redder. Det er alt det liv, der er her. Masser af planter og træer, masser af insekter, sommerfugle og alt andet. Også alt det, der slet ikke er blevet opdaget endnu. De ting, der findes, men som vi bare ikke kender. De lokale kender det måske, men de har ikke fortalt alt videre.

Ikke kun i zoo

For sammen kan vi sikre, at de mange spændende dyr ikke kun er nogle, vi kan opleve i zoologiske haver. Vi kan vide, at deres fremtid sikres. Ved fælles hjælp vil flere og flere dyr få den fremtid, de fortjener.