Derfor elsker jeg krimier

Jeg har en passion for mange ting her i livet, men er der noget, jeg nyder i fulde drag, er det en god bog. Der er bare et eller andet over at fordybe sig i et andet univers, som ikke kan opleves ved at se en film, hvor universet er skabt for dig. Med en bog er det dig, der bygger det op med nogle få hjælpemidler, og det gør kort sagt oplevelsen helt unik. Netop derfor kan jeg ikke få nok af bøger, og i særdeleshed har jeg en kærlighed for krimier. 

Vær med på forreste række i opklaringen

Der findes et hav af gode bøger og genrer, og skulle jeg købe alle de fysiske bøger, jeg drømmer om, vil mit hjem hurtigt lide af pladsmangel. Derfor bruger jeg udelukkende e-bøger fra Politiken Books, da det gør, at jeg kan have mit helt eget bibliotek, uden at det fylder noget. Jeg skal blot have en smartphone eller tablet. 

Når jeg læser, står den altid på krimier. Jeg elsker dramaet, mysteriet og mest af alt, elsker jeg at være ved detektivens side, når mordet skal løses. Det er en hårrejsende fornemmelse, hvis man har fat i den rette bog fra den rette forfatter, og hvis du virkelig lever dig ind i det, så er der nærmest garanti for, at du vil få samme oplevelse. 

 

Noget for alle

Det er ikke sikkert, at du er hooked på mord og mysterier som mig, men hos Politiken Books kan du finde meget andet. De har altså et enormt udvalg af genrer og bøger, hvorfor der nok skal være lige det, du har lyst til, hvad end din smag måtte være. 
Kort sagt kan jeg varmt anbefale, at du bruger den side, hvis du elsker at læse og måske ikke har plads i det lille hjem.