Det fungerer faktisk

Jeg har altid være en læsehest, og jeg kunne ikke forestille mig at leve et liv uden mine mange tusind bøger. Både min mand og jeg har samlet hele vores liv, og vi har været så heldige, vi har kunne lave et værelse om til et lille bibliotek, og der står 2.300 bøger i alle genrer.

Vi har dog ikke længere plads til bøgerne, da vi er flyttet over i et mindre lejlighed, så mine børn kom med en kindle til os begge, selvom vi havde sagt, vi ikke ville have den slags indenfor vore døre, vi er til gammeldags bøger, ikke onlinebøger, for det er ikke det samme.

Vi prøvede og blev glade

Vi var dog begge meget nysgerrige, og da vores børn gik, tændte vi begge for vores kindle og kiggede lidt på, hvad det nu var for noget. De kom med et fast abonnement, og vi var meget imponeret over, hvor stort et udvalg der var af bøger i det abonnement, som vi havde. Der var alle genrer, og det var let at finde ud af, så vi kastede os ud i det, og samme aften sad vi begge og læste på vores kindle. Vi ringede næste dag til børnene og undskyldte, vi havde været så stejle i vores mening, for vi havde begge brugt den aftenen før, nu stod vi og var ved at gøre klar til at skulle i sommerhuset, og vi skulle ikke pakke bøger eller noget andet læsestof, for vi havde det hele på vores kindle.

Vi har begge været meget imponerende over, hvor billigt det er, og at vi nærmest har et lille bibliotek til rådighed. Det er imponerende, de kan gøre det til den pris, og så har de også de nyeste bøger, dem som man nogle gange skal vente på i den lokale boghandler.