Det hele starter med ingenting

Jeg kom fra et firma, hvor vi i flere år havde haft en frugtordning, og det var noget, som medarbejderne var rigtig glade for, og det var noget, som de tog med, når de flyttede firmaer, for det var noget, som de virkelig var glade for. Derfor tog jeg det også med, da jeg fik min første store mellemlederstilling i et nyt firma. For dem, som var ansat i det nye firma, skulle da også have glæde af en frugtordning, alt andet ville være snyd.

Det rigtige firma

Jeg havde selvfølgelig en klar idé om, hvilket firma jeg ville bruge, men undersøgte selvfølgelig markedet, inden jeg præsenterede det for mine chefer, for det var ikke min beslutning alene.

De firmaer, som jeg undersøgte i forhold til det, som jeg kendte i forvejen, kom ikke op på samme niveau, så til mit held skulle jeg til at præsentere http://www.frugtcompagniet.dk/, som jeg tidligere havde arbejdet sammen med, og hvor jeg vidste, de ville levere stabilt og i en god kvalitet og altid havde en smilende og professionel service, lige meget hvilken del af firmaet, du skulle snakke med.

Det er nu 2 måneder siden, vi startede med at have frugtordning, og det har vist sig, at det er noget af det bedste, vi har gjort længe, hvis vi skal tage medarbejdernes begejstring for gode varer, og det skal vi selvfølgelig.

De tilbagemeldinger, som vi har fået fra vores medarbejdere, har alle været overstrømmende positive, og det er kun godt, for så er der kun en vej, og der er fremad med tiltag af denne kaliber. For det er med at have glade medarbejdere. Det giver en positiv ånd i hele firmaet, det er med til at sikre, der er glæde ved at møde på arbejde, og det giver i den sidste ende også lidt mere på bundlinjen.