Elegant indretning med smukke døre

For mig har der altid være noget særligt over franske døre. Lysindfaldet indendørs bliver så meget anderledes og bedre, end med en almindelig dør. Det er noget. mange vælger til deres terrasser og til deres altaner, for det ser smukt ud. Men indendørs er det en lige så smuk løsning mellem husets forskellige rum. I hvert fald stuer. Væggen mellem vores er på et eller andet tidspunkt blevet lukket til, men jeg drømte om at få genskabt den oprindelige døråbning – med franske døre vel at mærke.

Elegant og moderne i hvid

Oprindeligt har der måske været døre med maling og ruder i mange farver. Det ville have passet til husets alder. Men jeg er ikke så glad for den slags. Lyset er bare ikke det samme. Jeg vil have det hele i hvidt og med klart glas. Med hvide karme alle steder, vil det passe perfekt ind.

Men først skulle væggen ned. Det var ikke så slemt, for det var nemt at se, hvor åbningen var. De hele blev ordnet, og døråbningen var klar. Med hjælp fra https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html fandt vi hurtigt de døre, der passede på målene. Det er rart med en kundeservice, der sikrer, at det, der bliver leveret, passer som hånd i handske.

En meget smuk løsning

For mig har det gjort en rigtig stor forskel. Det er nemt at komme fra den ene stue til den anden, og der kan nemt lukkes af efter behov. Der er også noget indbydende over at have dørene stående åben, så v kan gå i de tilstødende efter maden. Noget jeg har taget mig selv i at sige rigtig mange gange allerede.

Skal du bruge døre – franske som alle andre – så kan jeg mere end anbefale dette firma. Ikke kun er deres døre smukke og i den bedste kvalitet, det er også døre, der passer til alle moderne hjem såvel som de ældre boliger.