Feminin elegance i et ur

Der er kommet en ny urmode med unisex, og selvom jeg godt kan lide ideen, så er det ikke lige mig. Jeg vil have noget, der understreger det feminine og smukke, noget der er både et ur og et smykke, og noget der er i en rigtig god kvalitet oveni.

Jeg er faldet for et Festina ur

Da jeg var yngre, gik jeg med ur hver dag, men med mobiltelefoner, så er uret gledet ret meget i baggrunden. Desværre. Derfor vil jeg gerne have et nyt, for jeg ved faktisk ikke, hvor mit gamle er levet af. Jeg vil gerne have et guldfarvet ur. Det er mest min stil, og jeg synes det er den mest elegante former for ure.

Lænken skal være smal og urskiven lys. Der findes mange ure, der ser sådan ud, men jeg har ikke fundet et, der er mere elegant end det fra Festina, jeg har forelsket mig i. Jeg har udpeget det for min mand og sagt, det er det eneste, jeg ønsker mig til min fødselsdag. Jeg har endda vist ham, hvor på nettet, jeg har fundet det.

En overraskelse

Det skal siges, at min mand er rigtig god til at give perfekte gaver, og han er ikke typen, der skal have det hele udpeget. Så lige i hans stil fik jeg en gave ud af det blå. Et par uger før min fødselsdag. Ganske rigtigt det ur, jeg havde udset mig.

Han havde bestilt det, men han ville ikke give mig det til min fødselsdag. Til den pris havde han råd til bare at give mig det, mente han, og på denne måde kan min fødselsdagsgave stadig være en overraskelse.

Det er til gengæld et meget smukt ur, og jeg bruger det allerede hver dag. Det er lige så naturligt for mig at tage på hver morgen som min vielsesring er det.