Hvor er det frustrerende

Vi havde været på vore drømmeferie, hvor vi sejlede rundt i Caribien og besøgte de mange fantastiske øer. Noget som vi havde lagt penge fra til i årevis, og som vi havde glædet os til vi skulle på med børn og børnebørn. 4 års planlægning, spinken og sparen, og da vi kom hjem, havde vi så haft indbrud, og de havde tydeligvis boet i huset i en periode, for de havde fundet reservenøgler og brugt vores bil.

Meget skulle klares

Vi var ikke et sekund i tvivl, vi skulle have et professionelt hold ud og gøre rent, og så skulle vi have skiftet alle låse i huset ud med nogle specielle låse, som var mere sikre.

Vi kiggede på forskellige låsesmede , men de priser, som de skulle have, var lidt over, hvad vi som pensionister havde råd til, hvis der skulle skiftes låse på hele gården.

Min søn hjalp os med at få fundet et firma, som kunne gør rent og rydde op, og så hik vi i gang med at finde et sted, hvor vi kunne få låse til hele gården og måske noget overvågning.

Der er gode folk derude

Vi ledte længe og pludselig var det der, en hjemmeside med en låsesmed Odense, hvor de havde de samme låse og til en pris, som var langt lavere end det, de tog hos de andre lokale. Vi ringede til dem og hørte om garantier, og om de kunne godkendes af forsikringen, når de var købt online, og det var ikke noget problem, så vi placerede en ordre med det samme.

Allerede ugen efter kom låsene, og vi kunne endelig komme i gang med at at få dem sat op, så vi kunne flytte hjem igen. Vi ville gerne hjem i eget hus, selvom vores børn gjorde alt for, at vi skulle føle os hjemme.