Liv på væggene

Min mormor har fået en længe ventet plejehjemsplads. Det er et rigtig dejligt sted, og jeg ved, hun vil blive glad for det. Men det kan være lidt svært at forvandle et stort hjem til en lille bolig, hvor der skal være plads til en særlig seng og arbejdsplads til personalet. Heldigvis er der masser af vægplads, så der kan komme rigtig mange billeder op, der kan bringe glæde i hendes hverdag. Hendes syn er dog ikke så godt længere, så der er nogle af hendes billeder, der skal forstørres lidt op, så hun stadig kan få glæde af dem.

Noget særligt, der giver fylde

Billederne må gerne fylde lidt. Igen er væggene der, hvor vi kan gøre det hele spændende og levende for mormor, så det vil jeg gerne være med til. Derfor undersøgte jeg, om billederne kunne komme på lærred hos https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, der tidligere har lave smukke billeder til mine egne vægge. Og ja det kan sagtens lade sig gøre, fandt jeg ud af.

De gulnede billeder bliver endnu mere spændende på denne måde. Det er alle ens forfædre, der bevæger sig ud i værelset til en, og samtidig er de kommet op i en størrelse, der klæder dem, og hvor mormor kan se dem. Hun er også rigtig godt tilfreds med dem, og hun synes, de gør sig godt på hendes nye vægge. Det er en gennemført succes synes jeg, for hendes ånd og hjem ses på dette værelse, hun nu har.

Det er en anderledes løsning

Men det giver et liv på væggene, der er helt fantastisk. Billederne kommer en i møde, og dem, der hænger hos mig selv, er også helt særlige. Det er billeder af min familie, ligesom det er hos mormor, og det er billeder på lærred som skabt til – det helt perfekte medie til den slags.