Lyden skulle dæmpes

Jeg har et lille smedje ved siden af huset, hvor jeg laver forskellige former for kunsthåndværk, men det larmer en del. Faktisk så meget, at min kone, som arbejder hjemmefra som fysioterapeut, har problemer med larmen, når hun har kunder. Derfor skulle vi finde noget, som kunne dæmpe lyden og samtidig være pænt, for hun kunne ikke have, at hendes klinik lignede et lydstudie.

At finde det rette

Vi havde søgt højt og lavt, men intet blev fundet. En dag kom en af mine kunder og skulle hente en havelåge i smedejern, og han havde lige fået akustik billeder sat op i sin virksomhed. Det lød interessant, og han sagde, de var meget professionelle, leverede hurtigt, og at deres produkter var helt i top.

Jeg fik navnet på firmaet og kiggede samme aften på deres hjemmeside. En hurtig snak med deres kundeservice dagen efter, og så var jeg solgt. Der var ingen grund til at udskyde det yderligere, og min kone havde fundet de motiver, der skulle på billederne.

Med ordren placeret var der kun tilbage at vente, men til vores store overraskelse, gik der ikke lang tid, før de ringede og sagde, at det hele var klar, meget imponerende. Derfor var jeg nervøs for, at kvaliteten ikke ville være i orden, men det var ganske ubegrundet.

Nemt at hænge op

Velmonteret kunne vi med selvsyn se, at de var utrolig flotte og velfungerende. Min kone er ikke længere plaget af støjen fra værkstedet, og hendes kunder har næsten alle kommenteret på, hvor flotte de nye billeder i klinikken er.

Det er imponerende, at det kan lade sig gøre at levere så flot et produkt så hurtigt og samtidig også holde så høj en service og tage en pris, som er forbavsende lav, i forhold til det de leverer. Men vi klager ikke, for hvem vil ikke gerne have et kvalitetsprodukt og så samtidig spare penge på købet.