Om til baghaven

Vi har to hunde, men de er nysgerrige på verden, hvis de kan slippe af sted med det, så derfor har vi spærret af om til baghaven. Når de er ude, kan de kun være der, og det passer alle – med undtagelse af de to – helt godt. Der er et højt hegn, som sikrer, de bliver, hvor de skal, og så er ingen af os nervøse over at lukke dem ud. Omme ved fordøren er der så en låge, så alle os andre kan komme ind og ud, og den ville jeg gerne sikre lidt mere. Mes for min egen skyld, for hundene ved heldigvis ikke, hvordan et håndtag virker. Det vil bare give lidt mere sikkerhed med en lås i lågen.

Samme nøgle som hoved- og kælderdør

Jeg foretrækker nøglebundter, der er så enkle som muligt. Jeg ville derfor gerne have den samme nøgle til lågen, som der er til både hoveddøren og til kælderdøren. Ellers er der nøgler alle steder, og det orker jeg ikke. Det andet er mere simpelt, så jeg tog fat på den låsesmed odense, der kunne klare det job til en god pris.

De sendte en mand ud, der klarede det på ingen tid. Låsen er nu en integreret enhed i lågen og dermed hegnet, og det ser enkelt og elegant ud. Det var intet problem at få dem samme type af lås, så nøglen passede der også, og det gør det dejlig nemt. Om sommeren er det bare at lade være med at låse, når vi er ude i haven, men om natten og i løbet af vinteren er det rart at vide, at baghaven er et sted, vi kan have for os selv.

Der er jeg glad for at bo i en del af landet, der har kompetente låsesmede, der kan sikre mig og mit.