Overvågning af min virksomhed

Der er mange ting at tænke på, når man starter en virksomhed op, og sikkerhed og beskyttelse er en af dem, jeg havde med i tankerne. Med lokaler i et industrikvarter og noget forholdsvist dyrt inventar, så var det på sin plads at have have det med i tankerne fra starten af. Det gælder om at passe på sin investering, da jeg skal leve af det.

Men pengene er små som nyopstartet

Det er samtidig dyrt at starte en virksomhed op. Til at starte med er det udgift på udgift, hvilket er meget forståeligt, og jeg ville derfor gerne spare, hvor jeg kunne. Jeg var indstillet på, at det på nogle områder ville koste mig tid, men hellere det end penge, der nemt kan bruges på noget sjovere og bedre.

Et område, hvor det er nemt at spare uden at gå på kompromis, det er på overvågning. Her er det vigtigste nemlig, at det udstyr, du har, er i den bedste kvalitet. Der skal være gode kameraer, der skal være nok af dem, og de skal være i HD.

Det lyder dyrt i de flestes ører, men her kan det ikke svare sig at spare. Der, hvor du kan spare, det er på opsætningen. Hvis du vælger at købe udstyret og klare resten selv, så kan du spare en mindre formue. Lige noget for mig, og det var derfor, jeg købte det hele på http://dkkamera.dk/.

De guidede mig hele vejen

Jeg snakkede en del med dem for at finde ud af, hvad der bedst ville dække mine bygninger, og da det var på plads, vidste jeg præcis, hvad jeg skulle bestille, og hvordan jeg skulle sætte det hele op.

Der var hurtig levering, så de var ikke mange dage, hvor der ikke var kameraer oppe, og desuden var det en smal sag at sætte dem op.