Til hverdagens garderobe

At være elegant i hverdagen betyder rigtig meget for mig. Det er at have pænt tøj på, når jeg skal på arbejde, for der er en elegant dresscode. Der kommer kunder, og derfor skal det hele være i orden. Jeg sætter altid håret, sikrer en diskret makeup, tænker over mit tøj og især også skoene. Jeg har aldrig forstået dem, der gør det hele, men glemmer fodtøjet. Det ser besynderligt ud på alle områder.

Gode sko gør det hele

For mig er det elegante sko med hæl. Ikke for høj og ikke for lav, men den slags, der passer til både kjole, nederdel og bukser. Jeg går altid i mørkt tøj, så sorte sko passer perfekt til hele min garderobe. Selvom det er et helt almindeligt kontor, så bruger jeg en del tid på benene. Til og fra møder, kopirum, samtaler med kolleger og alt det andet. Det er ikke så stillesiddende, som mange tror.

Det kræver derfor ikke kun behageligt tøj, men også rigtig behagelige sko. Af den slags, der holder sig pæne og sidder godt på fødderne. Jeg er forelsket i Tamaris sko. Dem køber jeg online. Det er billigt på nettet, og det er helt den samme sko. Det er så dejligt nemt at finde dem, det skal være. Når de kommer frem, så kommer de med på arbejde, hvor de står i mit skab, så jeg kan skifte til dem, når jeg møder om morgenen.

Kvalitet, der holder

Jeg har altid to eller tre par sko på arbejdet. Alt efter humør om morgenen kan jeg tage dem på, jeg har lyst til. Det er dejligt at have den mulighed, og jeg behøver ikke tage dem med frem og tilbage. Med mindre jeg skal bruge dem i min fritid også. Noget der sker tit, for sådan er det med rigtig gode sko.