Til os alle sammen

Vi har gjort det at børste tænder til noget rigtig sjovt, og det eneste er, at de små vil have samme slags tandbørster som os andre. Det kan være svært at finde nogen, der er gode til børn, og som ligner dem, vi bruger. Især da alle andre børn gerne vil have den slags tandbørster med tegneseriefigurer på.

Den bæredygtige udgave

Jeg fandt nogen De store og små var helt ens, og så var de fremstillet i bambus. Et materiale jeg aldrig havde tænkt over, når det kom til tandbørster. Men selvfølgelig behøver de ikke være i plastik, som bare smides ud efter brug, når de kan fremstilles i alle tænkelige materialer og være nedbrydelige.

Der var små til børnene og store til os andre, og hos https://mlmodel.dk/suztain/suztain-sortiment valgte jeg at bestille en enkelt til hver. Jeg skulle lige finde ud af, om de var lige så gode som de konventionelle, for var de ikke det, så var det ikke noget for mig og familien.

Fungerer mindst lige så godt som de andre

Der er ikke rigtig en forskel. De er lige så bløde mod gummerne og ligger godt i hånden. Så nu kan jeg godt bestille flere, for de er også godkendt af børnene, nu vi har det samme til at børste tænder med. De lever med, at deres er fysisk mindre, men det går bestemt også.

Jeg blev helt optaget af dagligdags ting, der kunne være miljørigtige, så det er endt med, eg har bestilt mange forskellige ting på den hjemmeside. Alt sammen er rigtig godt at bruge. Noget jeg ikke havde troet på tidligere, men jeg kastede mi ud i det med succes.

Deres priser er nemlig rigtig fair, især når jeg kigger på, hvor meget kvalitet, jeg får for mine penge, om det er tandbørster, klude eller noget helt tredje.